Filozofija pristupa

 

Medicinska kultura u stomatologiji pojam je koji obuhvaća cjelokupnu filozofiju rada u Ivastomu. Pružanjem informacija, razumijevanjem, emocionalnom podrškom, kulturom dijaloga te individualnim pristupom usmjeravamo vas ka vašem putu stvaranja svijesti o oralnom zdravlju.

Strategija razvoja ordinacije Ivastom podrazumijeva, kako trajno stručno usavršavanje terapeuta, tako i konstantnu edukaciju pacijenta, koji je izravno uključen u proces donošenja odluka. Već je prvi pregled i međusobno upoznavanje, prilika za opuštanje pacijenta te bogaćenje njegove predodžbe o oralnom zdravlju i higijeni kao i  informiranje o nizu mogućnosti dostupnima u današnjoj stomatologiji.

Potaknuti pacijenta tako na razmišljanje i postavljanje pitanja, motiviramo ga na usredotočenost k zajedničkom krajnjem cilju u smislu potpune sanacije i postizanja potpunog estetskog i funkcionalnoog sklada, rezultat kojeg je i “duhovna i psihička estetika” te zadovoljstvo i samopouzdanje pacijenta, a time svakako i terapeuta.

Vizualnu potporu edukaciji omogućuje niz fotografija koje su snimljene “prije i poslije” zahvata vrhunskom Kodak intraoralnom kamerom visoke rezolucije i odličnih optičkih svojstava te višestrukom LED rasvjetom.

Fotografiranjem područja na kojima se vrši zahvat pacijent dobije savršenu predodžbu što se radi, što je i najbolji način da se potaknu osjećaji uzbuđenja, motivacije i prihvaćanja te da se shvati potreba za zahvatom.

Korištenjem kvalitetnog software-a slike se pohranjuju u bazu podataka te imaju dvostruku korist, kako za evidenciju, tako i za svijest o učinjenom.

Stomatološka ordinacija Ivana Petrović-Poljak; konzervativa, protetika, ljuskice, krunice, implantologija, estetska stomatologija, izbjeljivanje, inlayi, onlayi, udlage, dentalna medicina - copyright